Председнику СО Нова Варош оштећен аутомобил 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Председнику СО Нова Варош оштећен аутомобил
Trenutno na sajtu: 449       |       Podeli:
29.05.2017 | 0 коментар(а)



Нова Варош - Председнику Скупштине општине Наова Варош Николи Јелићу већ пар месеци уназад стижу претње а ноћас му је како каже тешко оштећен аутомобил.

“Осећам се угрожено јер ми већ неколико месеци стижу разне претње. Ноћас ми је оштећен кров на аутомобилу а задње десна гума је исечена и у њу забијен дугачак дрвени кллин. Уплашен сам за породицу, због претњи које ми стижу да ће ми подметнути експлозив. Свако јутро залежем под ауто да видим да није нешто постављено. Имам петоро деце и она су у страху”, каже Јелић

Он сматра да су претње политички мотивисане, и да се ради о веома озбиљним стварима. “Неко систематски ради на томе, имам сазнање да се ангажују људи са стране, али немам доказе. Мојој колегиници одборници долазили су са фантомком на глави пред кућу,“ наводи Јелић.

Случај је пријављен полицији која је излазила на лице места и сачинила записник.

 

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.338.801 посета
Тренутно на сајту: 449 посетилац(a)