Заседали већници у Љигу: Усвојена трећа измена одлуке о буџету као и нове цене пореза на имовину и земљиште 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Заседали већници у Љигу: Усвојена трећа измена одлуке о буџету као и нове цене пореза на имовину и земљиште
Trenutno na sajtu: 443       |       Podeli:
27.11.2022 | 0 коментар(а)



Љиг - У петак је одржана 52.седница Општинског већа општине Љиг на којој је утврђен предлог Одлуке о трећој измени Одлуке о буџету општине
Фото: ГЗС, илустрација

Љиг за 2022. годину. Веће је на разматрање Скупштини проследило и предлоге Одлука о промени Статута општине Љиг и измени и допуни Одлуке о приступању изради Плана развоја општине Љиг за период од 2022. до 2030.године.

На дневном реду нашли су се и Предлози Одлука о утврђивању просечних цена квадратног метра одговарајућих непокретности за утврђивање пореза на имовину за 2023.годину на територији општине Љиг и  изменама и допунама Одлуке о утврђивању доприноса за уређивање грађевинског земљишта. Оба предлога добила су једногласну подршку.

Чланови Већа донели су Одлуку о расписивању Јавног позива за суфинансирање мера енергетске санације, породичних кућа и станова путем уградње соларних панела за производњу електричне енергије за сопствене потребе и унапређење термотехничког система путем уградње калориметара, циркуларних пумпи, термостатских вентила и делитеља топлоте на територији општине Љиг за 2022.годину

Општинско веће се позитивно изјаснило о Извештају о раду за 2021/2022 и Годишњем плану рада за радну 2022/2023 годину Предшколске установе „Каја“ Љиг, као и о Извештају о раду ЈКП „Комуналац“ у првих девет месеци текуће године.

Коначну одлуку о свим тачкама које су биле на дневном реду седнице Општинског већа даће Скупштина општине Љиг на седници заказаној за уторак, 29.новембра.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


LJIG VECE

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.326.840 посета
Тренутно на сајту: 444 посетилац(a)