Пантовић: Није предвиђено повећање цене воде 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Пантовић: Није предвиђено повећање цене воде
Trenutno na sajtu: 347       |       Podeli:
17.01.2017 | 0 коментар(а)



Чачак - Директор Јавно комуналног предузећа "Водовод" Зоран Пантовић, изјавио је данас да у 2017. години није предвиђено повећање цене воде, додајући да су за ову годину предвиђене инвестиције у износу од 60 милиона динара.

"Уколико током године дође до поремећаја на тржишту, повећања цена струје, нафте и гаса, постоји могућност измене и допуне програма пословања, али за сада није планирано било какво повећање цене", рекао је Пантовић.

Он је нагласио да је четвру годину за редом "Водовод" завршио позитивно пословање, остваривши добит у 2016. години у износу од око 18.700.000,00 динара.

"То ствара могућност, да после 19 година губитна, обновимо возни парка и улажемо средства у замену и одржавање водоводне и канализационе мреже", рекао је Пантовић и истакао да то предузеће одржава око 1.000 километара водоводне мреже.

Директор "Водовода" је рекао да ће током ове, али и наредних година бити замење aзбестне цеви у 18 улица у Чачку.

Када је реч о наплати, Пантовић каже да грађани редовно плаћају воду, додајући да када је реч оипак код привредних субјеката, проблеми постоје само код предузећа која су у стечају.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.376.567 посета
Тренутно на сајту: 348 посетилац(a)