Две противградне ракете уместо у облаку завршиле у земљи 


Veliki pad temperature - od 5 do 11 stepeni, tokom dana kiša              Nakon 30 stepeni - sneg, obelele livade i pašnjaci na Zlatiboru a snežne padavine u aparilu iznenadile i Čačane              Da slavimo i budemo humani: FK Borac 1926 Čačak - FK FAP Priboj, prihod od prodatih ulaznica ide u humanitarne svrhe              Nova praksa JP „Gradac” - oštećena imovina u saobraćajnim nezgodama biće finansirana iz osiguranja lica koje je izazvalo nesreću              Obuka za učenika edukatora o energetskoj efikasnosti              Vesić: Sraman dan i za Savet Evrope i za Doru Bakojani              GrO SNS Čačak - Đilasovci izgubili kompas, besprizorne laži umesto konkretnog političkog programa             

 
Две противградне ракете уместо у облаку завршиле у земљи
Trenutno na sajtu: 420       |       Podeli:
12.06.2020 | 0 коментар(а)



Топола – Невреме праћено обилном кишом и градом погодило је општину Топола два пута, и том приликом причинило

штете на ратарским и воћарским културама. Противградна служба је дејствовала и према подацима РХМЗ испаљен је рекордан број противградних ракета. Међутим, на територији општине Топола према нашим сазнањима две ракете су уместо у градоносном Поблаку завршиле у земљишту.

„Почело је невреме и сви смо се склонили у кућу, кад је киша престала изашао сам напоље и у дворишту сам видео противградну ракету, недалеко од куће. Ништа није оштећено срећом ту ништа није било али могао је бити наш аутомобил или неко од људи, несмем ни да замислим шта би се десило да смо били напољу“, рекао је за ТопПрес Милош Лазаревић из засеока Ваганац недалеко од Тополе.

Друга противградна ракета пала је у село Жабаре, поред главног пута у близини кућа фамилије Благојевић.

ГЗС/ ТопПрес




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


raketa grad dvoriste

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.290.456 посета
Тренутно на сајту: 419 посетилац(a)