Марковић: Не може да ме вређа неко ко не вреди 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Марковић: Не може да ме вређа неко ко не вреди
Trenutno na sajtu: 446       |       Podeli:
29.12.2018 | 0 коментар(а)



Чачак - Одборница ГГ„За напреднији Чачак - др Александар Радојевић” Виолета Марковић обратила се поводом саопштења Информативне службе

СНС у Чачку у којем се помиње њено име.

„Да би ме неко увредио, мора прво он сам нешто да вреди, а пошто то у овом случају није, то је у суштини само неко ваше безвезно пискарање. Ја нећу да се спуштам на ниво Александра Максимовића или Марка Парезановића на начин да користим њихов вокабулар, нити смо ми на истом нивоу политичке, а и опште културе. Такође, због својих моралних норми не бих пребројавала ваше одборнике и степен образовања. Основа речи „образован“ је образ, па је некада имала тежину коју су високообразовани људи носили као обавезу културног понашања и изражавања и посебно стручности ( имати образ). На жалост наше нације, управо странка којој припадате обесмислила је образовање и поседовање дипломе, јер је у последњој деценији произведено више доктораната него у претходних 100 година.
Колегинице и колеге из одборничке групе којој припадам су пример суштински образованих и начитаних људи, који своје титуле носе са обавезом културног понашања и по моралним нормама, па је мени само на понос што сам у групи са њима. Колико су зрели и остварени у својим професијама, показују управо на начин што имају поверења у мене да дискутујем на седницама Скупштине града Чачка....Додуше, она којој је управо морал и култура сметала у нашој групи, прешла је код вас...Колико ми је част што припадам одборничкој групи „За напреднији Чачак – др Александар Радојевић“, толико своју диплому средње школе не бих дала за све ваше „купљене“...Јер, на крају свега, битније је шта знате да радите него коју диплому имате. Одборници из моје групације одлично раде оно за шта су диплому стекли.
Реч „домаћица“ којом покушавате да ме етикетирате ми је на понос, јер ЈА ЈЕСАМ ОДЛИЧНА ДОМАЋИЦА која брине о својој породици и деци, као и многе жене у овом граду, биле оне високообразоване или не”, наводи се у саопштењу одборнице Марковић.

Она је поставила и пар питања чачанским напредњацима.

„Да ли ваши функционери и директори јавних предузећа смеју да покажу своје дипломе доктората, магистратуре, основних студија? Ја своју диплому средње школе смем да покажем увек ( а и сведочанства ) ! и шта још умете да радите, осим што покушавате на најприземнији начин да се бавите политиком? Ко сте, шта сте и где сте без политике?
Видимо се већ на следећој седници Скупштине...Имам много тога да вас питам...”


Одборница ГГ „За напреднији Чачак- др Александар Радојевић“ Виолета Марковић




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


saopstenje gg aleksandar radojevic violeta markovic

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.493.534 посета
Тренутно на сајту: 447 посетилац(a)