Обрадовић одговорио на тешке увреде Чедомира Јовановића 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Обрадовић одговорио на тешке увреде Чедомира Јовановића
Trenutno na sajtu: 492       |       Podeli:
07.12.2016 | 0 коментар(а)



Лидер покрета Двери Бошко Обрадовић реаговао је на прозивку лидера ЛДП Чедомира Јовановића да је празноглави момак.



,,Интересантно је да иако нисам Чедомира Јовановића назвао криминалцем, он је баш то закључио из мог обраћања Вучићу. Занимљиво је да се сам препознао као криминалац. Ја сам указао на нову коалицију: Чеда - Беба - Мило - Вучић. Очито га боли што је раскринкана његова улога лажне опозиције у Народној скупштини. Он је део Вучићеве власти и то је завршена прича. Сада је постао веома нервозан јер му је СНС украла политику, јер не зна шта ће више ни са собом ни са ЛДП-ом. Из те нервозе да је његово политичко време прошло долазе заиста ниске и непотребне увреде управо на нивоу празноглавог пубертетлије. Сада и он вређа Чачак и Чачане, али на то смо већ навикли од његовог шефа Вучића" реако је Обрадовић.

Подсетимо, Чедомир Јовановић, на конференцији за медије у Народној скупштини Србије за Бошка Обрадовића је рекао да је он празноглави момак у Скупштини, у закаснелом пубертету, који често себе представља као нову генерацију, а крцка пету банку.

,,Тако да сам реаговао због непристојности, јер се мени не допада да ме било ко назива криминалцем, и тако се понашам двадесет година, а поготово да ме називају они који раде на копејку" рекао је данас Јовановић.

Извор Курир




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.330.027 посета
Тренутно на сајту: 493 посетилац(a)