Пуне руке пехара стигле у Тополу 


U SRBIJI JOŠ DANAS TOPLO, OD SUTRA OSETNO HLADNIJE              Ističe rok za registraciju trotineta, kazne i do 120.000 dinara              I ove godine besplatni udžbenici za određene kategorije učenika              U Ljuboviji se 11.maja održava Gastro festival              Vučić: Utvrđeno je da Srbija nije odgovorna za navodni genocid u Srebrenici             

 
Пуне руке пехара стигле у Тополу
Trenutno na sajtu: 361       |       Podeli:
20.06.2018 | 0 коментар(а)



Топола – Протеклог викенда у Јагодини одржана је картинг трка. Учешће на овој манифестацији забележили су и момци из Тополе.

„Било је нас пет  такмичара у три различите класе: Класа 4 Марко Лекић и Немања Николић, у класи 6 Бојан Костић и у аматерској лиги су Милош Манојловић и Ненад Милојевић. Ја сам освојио једно прво и једно друго место док је Немања Николић имао техничких проблема и завршио на 5 месту. У класи 6 Бојан Костић два пута освојио 6 позицију“, рекао је за ТопПрес Марко Лекић.

Лекић је млад такмичар а већ бележи значајне резултате, као и у сваком спорту и за картин је потребно много љубави.

„Љубав потиче од малих ногу али после дужег времена се жеља испунила и почео сам учетсвовати у картинг такмичењима односно у шампионату Србије. Сезона је тек почела, могу рећи у добром правцу нека остане овако до краја и можда ми се жеља испуни да донесем тријумф шампиона Србије у Тополу“, закључује Лекић.

ГЗС/ ТопПрес

фото: Марко Лекић

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.155.144 посета
Тренутно на сајту: 361 посетилац(a)