Полиција на Сабору не одрађује свој посао, на терену је тек кад прелади 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Полиција на Сабору не одрађује свој посао, на терену је тек кад прелади
Trenutno na sajtu: 477       |       Podeli:
17.08.2019 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Данас креће други саборски дан у Прањанима када се очекује велики број гостију.

Међутим упркос великој гужви, све функционише како треба. Једина примедба организатора је понашање полиције, која ни јуче ни данас, на своје радно место није дошла на време тако да центар саборишта у варошици је пребукиран аутомобилима.

„Просто је невероватно да полиција која је дужна да ова три саборска дана обезбеди имовину и лица не долази на посао на време и одрађује га половично. Да није редара овде би био саобраћајни колапс док униформисана лица седе под шатрама а дужност обављају само када прелади. Срећа те је овај народ разуман и сарађује добро са нашим редарима, тако да нема проблема. Спремни смо данас да дочеко више десетине хиљада гостију. Паркинга има сасвим довољно и поносни смо на синоћну атмосферу и шеталиште од Дома до стадиона које је било препуно људи”, кажу из организатоције.

Свака част комуналци

Упркос великој количини смећа којом је синоћ било затрпано место где се одржава први сабор виолиниста Србије, Јавно комунално предузеће из Горњег Милановца успело је да до девет сати очисти све улице од наноса смећа, тако да сабориште блиста и спремно је за други дан такмичења.

ГЗС

Комуналци одрадили свој посао, фото: ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.510.620 посета
Тренутно на сајту: 478 посетилац(a)