Вучић: Зорану Ђинђићу "капа доле"! Први је почео да говори Србима нешто што не воле да чују 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Вучић: Зорану Ђинђићу "капа доле"! Први је почео да говори Србима нешто што не воле да чују
Trenutno na sajtu: 431       |       Podeli:
24.03.2017 | 0 коментар(а)



Ђинђића ценим, јер је почео да говори Србима нешто што не воле да чују, а то је да више раде и да не кукају, као што ни штрајкачима

није априори давао за право, рекао је Вучић
Премијер Александар Вучић рекао је да поштује Зорана Ђинђића, јер је први који је Србима почео да говорио оно што не воле да слушају, и зато што је оголио улогу политичких и друштвених кибицера.
Ђинђића су годинама оптуживали да је подржао бомбардовање Србије, а ево шта је он заиста рекао

Вучић је то рекао у четвртак у емисији “Сучељавање” РТ Војводине, у одговару новинару Зорану Пановићу на питање “може ли Ђинђићев софтвер уз Шешељев хардвер”, чиме је алудирао да је Вучић на неки начин измешао те две политике.

– Ја имам и име и презиме, а поштујем и Ðинђића и Шешеља – рекао је Вучић.

Уз ограду да није од оних Срба који се разрачунавају са људима, који, попут Ђинђића, не могу да одговоре, Вучић је рекао:

– Ђинђића ценим, јер је почео да говори Србима нешто што не воле да чују, а то је да више раде и да не кукају, као што ни штрајкачима није априори давао за право.
– Почео је и да мења однос према ономе што су биле социјалистичке и самоуправне навике, и борио се против “кибицера”. Капа доле Ðинђићу” – рекао је Вучић.

Кад је реч о Шешељу, рекао је да га поштује, јер зна да неће против државе.

– Међутим, мислим да би било лоше да Шешељ добије поверење грађана, јер знам где би нас то одвело. Али, знам да неће да угрози стабилност државе, јер зна шта је држава – објаснио је Вучић.

Телеграф/Танјуг

   




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.340.678 посета
Тренутно на сајту: 432 посетилац(a)