Јанковић: Иста права за оне који гласају и који не гласају за мене 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
Јанковић: Иста права за оне који гласају и који не гласају за мене
Trenutno na sajtu: 437       |       Podeli:
26.03.2017 | 0 коментар(а)



Чачак - Нећу да вам обећам ништа друго сем тога да, ако гласате за мене нећете имати већа права од оних који нису гласали за мене, изјавио је

данас кандидат за председника Србије Саша Јанковић, током посете Чачку.

"Онај ко мисли да треба да буде председник Србије, не може да буде председник политичке опције, не може да буде председник више Срба, а мање других грађана Србије, који су се родили и живе овде и који воле Србију исто толико колико и ја. Србин сам, највише волим српски народ, али не мислим да су други народи лошији од нас", рекао је Јанковић окупљеним грађанима.

Јанковић је рекао да се кроз целу председничку кампању превози аутомобилом са чачанским таблицама.

Саша Јанковић поред споменика Степи Степановићу, фото: Глас западне Србије

"Један ваш суграђанин је био довољно одговоран и довољно љубазан. Свако је дао оно што може, како би иоле могли да покажемо Србији наше право лице", истакао је Јанковић.

Према његовим речима, Србија имамо правнике, економисте, лекате, инжењере, архитекте, пекаре, занатлије, учитеље, аутомеханиче, све што је потребно за једну пристојну државу.

"Слушамо пет година како смо лењи, нестручни, како треба да мењамо свест, да се реформишемо, преваспитамо. Ништа нам не фали. Немачкој ништа не фали, али нећемо да будемо као они, или Швајцарска, Аустрија, Норвешка. Хоћемо да будемо Србија. У тој нашој Србији није цела власт један човек, ни у граду, републици, покрајини, месној заједници, у тој нашој Србији су власт институције које воде одговорни људи", нагласио је Јанковић.

Одговарајући на питања, Јанковић је рекао да српски новинари не заслужују овакву медијску сцену.

Фото: Глас западне Србије

"Новинарство не служи само себи, грађани остају лишени информација на основу којих могу да доносу одлуке, а новинари достојанства, основне економске сигурности па чак и безбедности у Србији", нагласио је Јанковић.

Чачанима су се претходно обратили новинари Татјана Војтеховски и Срђан Шкоро, као и редитељ Кокан Младеновић.

Бели: Поздрав за колегу Јанковића

Док се Јанковић обраћао окупљеним Чачанима, из колоне аутомобила, која је пролазила центром Чачка, путем разгласа обратио се председнички кандидат Лука Максимовић речима: "Поздрав за колегу Јанковића".

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.895.511 посета
Тренутно на сајту: 438 посетилац(a)