Потоп у ивањичком селу Брусник, излили се бујични потоци и поплављен главни прилазни пут 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku             

 
Потоп у ивањичком селу Брусник, излили се бујични потоци и поплављен главни прилазни пут
Trenutno na sajtu: 589       |       Podeli:
20.11.2022 | 0 коментар(а)



Ивањица - Јака киша поново је изазвала прави колапс у ивањичком селу Брусник. Излили су се планински бујични потоци, а како пропусти нису
Фото: РИНА

могли да приме сву ту воду на главном путу кроз ово село настао је потоп.

"Поново нас је задесила катастрофа. Пут је опет тотално уништен, одсечесни смо од света. На месту где је био пут, сада је река. Плашимо се да водена бујица не уђе у куће, јер још јаче падавине су најавили наредних дана", кажу мештани Брусника.

За сада нису угрожени стамбени објекти у овом ивањичком селу, а механицаија је упућена на терен и интемзивно се ради на чишћењу пута.

"Бујица је на пут нанела и дрвеће и балване, путни правац је непроходан. На лицу места већ неколико сати су машине и отпушен је пропуст. Очекујемо да овај проблем ускоро буде решен, и да се водена стихија повуче", изјавио је за РИНУ Момчило Митровић председник општине Ивањица.

Ово ивањичко село поплављено је и почетком септембра, када је причињена велика материјлна штета на кућама и на истој путној инфраструктури која је и сада поново страдала.

ГЗС/ РИНА




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.961.563 посета
Тренутно на сајту: 589 посетилац(a)