Председникова породица засута увредама 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Председникова породица засута увредама
Trenutno na sajtu: 433       |       Podeli:
26.07.2019 | 0 коментар(а)



Председник Србије Александар Вучић и његова породица поново су постали мета бртуталних напада на друштвеним мрежама.
Председник Србије Александар Вучић, фото: ГЗС

Засад анонимни "твитераш" брутално се обрушио на његову децу, Данила и Милицу, користећи најгоре увреде. Вређајући председника, псовке су упућене његовом сину, који је назван и "мртвим"?! А затим се и кћерка Милица нашла на удару.

Овакво вређање изазвало је многобројне реакције представника власти, који су затражили да се под хитно открије ко стоји иза најновијег напада. И изразили су згражавање што и деца шефа државе морају да трпе увреда, претње и псовке.

Министар одбране Александар Вулин, затражио је да се пронађе "људска срамота која је све то написала", да се његово име објави и да се осуди, али уз обавезно и дугогодишње психијатријско лечење:

- Доста се попуштало лудацима. Ниједан родитељ не би смео да се помири са некажњеним постојањем таквих болесника!

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић најоштрије осудио претње и поручио да се случај истражује, да брзина зависи од тога да ли су претње упућене из Србије или из иностранства. Он је додао да мисли да је полиција близу откривања идентитета особе која је претила.

Председница Скупштине Србије Маја Гојковић позвала је надлежне да хитно реагују, као што би био случај у свакој држави када се прети породици председника. И министар финансија Синиша Мали осудио је претње и изразио уверење да ће надлежни истражити тај случај:

- Мржња коју опозиција осећа према председнику прелази све границе нормалног и прелази у својеврсно лудило, где се више не бира ни речник, а ни мете.

Потпредседница Владе Зорана Михајловић навела је да "можете да се не слажете с неким политички, али то вам не даје право да вређате његову децу и претите им". А министарка за европске интеграције Јадранка Јоксимовић је навела да је "неприхватљиво да се због неслагања са нечијом политиком прети било коме, а посебно деци председника државе".

Реагујући на нове претње породици Вучић, министарка правде Нела Кубуровић казала је да најгоре и најбруталније увреде на рачун председника државе и његове деце могу да упуте само болесни умови.

Председник Покрајинске владе Игор Мировић прозвао је лидере странака окупљених око СзС да деловањем стварају оквир за најгоре увреде и претње. А заменик градоначника Београда Горан Весић оценио је да су увреда и псовке последица атмосфере линча коју стварају Ђилас и остали.

И шеф Канцеларије за КиМ Марко Ђурић затражио је да се оштро реагује да би се оваква дивљања и монструозне претње спречили.

О претњама и у парламенту

Министар здравља Златибор Лончар о претњама Вучићевој породици говорио је у Скупштини Србије. Он је казао је да је веровао да су дотакли дно "када су позивали да се п..а по туђим гробовима и кад су и раније простачки и кукавички вербално насртали на Вучићеву децу". Шеф дипломатије Ивица Дачић казао је да такве претње нису питање политике, него да се зна шта за такве ствари следи - хапшење.

ГЗС / Новости




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Aleksandar Vučić napad porodica

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.453.034 посета
Тренутно на сајту: 433 посетилац(a)