Вукосав Томашевић напушта ДСС? 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
Вукосав Томашевић напушта ДСС?
Trenutno na sajtu: 490       |       Podeli:
25.06.2017 | 0 коментар(а)



Пријепоље - Дугогодишњи председник Општинског одбора у Пријепољу и члан Председништва Демократске странке Србије (ДСС),

Вукосав Томашевић, најаво је могући разлаз са овом странком.

Томашевић је то учинио на последњој седници Скупштине општине Пријепоље, почектом протекле седмице. Реплицирајући одборнику ПУПС, који је у лошем контексту поменуо ДСС, Томашевић је изјавио: "Можда у овој Скупштини последњи пут говорим у име ДСС, али док сам у овој странци бранићу њене принципе и интересе"...

Овај иступ изазвао је велико изненађење и недоумице међу актерима скупштинске седнице у Пријепољу, од којих нико није могао да потврди шта је суштина ове Томашевићеве изјаве.

Томашевић је члан ДСС више од 20 година. Истакао се у рушењу режима Слободана Милошевића, након чега је у име ДСС обављао бројне државне и унутарстраначке функције. Био је члан Извршног одбора и Председништва ДСС, народни и савезни посланик, председник Скупштине општине Пријепоље, члан Надзорног одбора Радио телевизије Србије, један је од препознатљивих локалних лидера ДСС.

Из кругова блиских пријепољском одбору ДСС сазнајемо да разлог неспоразума Томашевића и ДСС није локалниог карактера, већ се тиче односа у врху ДСС.

Томашевић се не слаже са курсом новог руководства ДСС, које демонстрира наклоност ка СНС. Насупрот томе, Томашевић иако је у мањини у органима странке, против је било какве сарадње ДСС са актуелним режимом и тражи раскид свих локалних коалиција ДСС са СНС.

Покушали смо да од Томашевића добијемо тумачење његове скупштинске изјаве, али смо добили одговор: "Немам коментар".

ПП Медија




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.938.461 посета
Тренутно на сајту: 491 посетилац(a)