Пријепољце очекује поскупљење комуналних услуга 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Пријепољце очекује поскупљење комуналних услуга
Trenutno na sajtu: 743       |       Podeli:
19.08.2022 | 0 коментар(а)



Пријепоље – Надзорни одбор ЈКП „Лим“ из Пријепоља, упутио је захтев Општинском већу којим
Фото: ГЗС, илустрација

тражи драстично повећање цена услуга. Грађани Пријепоља убудуће би могли, уколико Веће дозволи а потом и изгласају одборници у локалним парламенту, да плаћају чак 70 одсто више за одвожење смећа. То значи да би Пријепољци одвожење смећа плаћали уместо досадашњих 4,3 динара по квадрату стана или куће 7,27 динара. Уколико општинско руководство да зелео светло, ово неће бити једини удар на кућни буџет житеља Пријепоља, када су у питању комуналије. Наиме, ЈКП “Лим” тражи да се за домаћинства повећају цене грејања од 50%, па би тако Приљепољци “топле” радијаторе могли да плате скоро 400 динара по квадрату стана, а тражи се и повећање воде од 37%.

Председник општине Владимир Бабић захтев за повећање цене грејања окарактерисао је као оправдан, због раста цене енергената на тржишту.

Међутим, остаје нејасно, којим параметрима се менаџмент Комуналног предузећа водио, када је тражио повећање цене одношења смећа и воде.

Пријепоље је одавно изгубило епитет најчистијег града у земљи. Последњих месеци, слике пуних контејнера и прљавих улица преплавиле су друштвене мреже, а проблем са водоснабдевањем постао је готово алармантан за мештане који живе на већим котама.

ГЗС/ ПП Медиа




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Prijepolje komunalije poskupljenje

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.028.132 посета
Тренутно на сајту: 742 посетилац(a)