Свечано отворен реконструисан базен у Пожеги 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Свечано отворен реконструисан базен у Пожеги
Trenutno na sajtu: 404       |       Podeli:
02.07.2018 | 0 коментар(а)



Пожега - После три године завршена је реконструкција базена у Пожеги, за коју је уложено 70 милиона динара из буџета

локалне самоуправе, рекао је данас на свечаном отварању председник општине Пожега Милан Божић

„Добили смо један изванредан објекат којим можемо да се похвалимо. Овде је све ново сем локације. Са оваквим велелепним здањем мало које место у Србији може да се похвали. Иако је реновирање дуго трајало исплатило се чак и калкулисање, јер по прогнозама је било потребно милион евра, а на крају смо утрошили 600.000. Највише смо уштедели на кади базена, јер су нам стручњаци из Словенији који су је пре 40 година и поставили рекли да не морамо у целини да је мењамо већ само да је обложимо”, казао је Божић додајући да ће највише уживати омладина и то не само због базена већ и других пропратних догађаја које ће осмислити млади тим који води спортске објекте у овом граду.

Председник општине Пожега Милан Божић (први с десна) и руководилац сектора за спорт у Спортском културном центру Дејан Мркић (други с лева), фото: ГЗС

Базен је био готов и пре 20 дана али временски услови нису дозвољавали да се он раније отвори. 

Руководилац сектора за спорт у Спортском културном центру Дејан Мркић истакао је да ће сви посетиоци моћи да се купају у великом олимпијском базену стандардних димензија, а да је за најмлађе ту дечији базен за који се од сада греје вода.

„Имамо и око 50 лежаљки, терен за фудбал и одбојку на песку и трибине. Угоститељски објекат је реновиран и у њему ће се организовати свирке и концерти када нам време то буде дозвољавало. Спремни смо и за ноћно купање током следећа два месеца, када намеравамо да максимално искористимо потенцијале базена. Цене карата су остале на прошлогодишњем нивоу и то деца до седам година не плаћају, до 12 година је карта 100 динара, а за старије 150 динара. Породична пропусница, која је веома повољна, износи 6.000 динара на годишњем нивоу и предвиђена је за две одрасле особе и троје деце”, рекао је Мркић.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.342.398 посета
Тренутно на сајту: 405 посетилац(a)