Обрадовић: Ја сам кандидат опозиције, не Шешељ, Јанковић, Јеремић... 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Обрадовић: Ја сам кандидат опозиције, не Шешељ, Јанковић, Јеремић...
Trenutno na sajtu: 403       |       Podeli:
13.02.2017 | 0 коментар(а)



Српски покрет Двери обележио је у Дому омладине 18 година постојања, а његов лидер Бошко Обрадовић каже да тај покрет жели да Србији донесе нове идеје

патриотизма које побеђују широм Европе и света. "Дошло је време да Србија нађе своје место у том новом свету", рекао је Обрадовић и додао да је уверен да тај нови свет може бити извор трајног мира и нормалног живота свих народа.

Каже да су Двери "домаћи политички производ" и да тај покрет није "направила ниједна страна амбасада, обавештајна служба ни тајкун".

"Желимо да у Србију на председничким изборима донесемо ону политику која данас побеђује широм Европе и света. То је политика повратка свом идентитету, свом државном суверенитету, домаћој економији и свим традиционалним вредностима за које су се Двери залагале 18 година", рекао је Обрадовић.

Фото: Двери

Обрадовић, који је раније најавио да ће се кандидовати на изборима за председника Србије, тврди да је он председнички кандидат опозиције за разлику од лидера радикала Војислава Шешеља, Вука Јеремића и Саше Јанковића.

Он каже да су у његовом саветничком тиму академик Коста Чавошки и народни посланик Миладин Шеварлић.

Танјуг




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.434.249 посета
Тренутно на сајту: 404 посетилац(a)