Отворен мост који спаја Враћевшњицу и Липовац 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Отворен мост који спаја Враћевшњицу и Липовац
Trenutno na sajtu: 338       |       Podeli:
16.08.2022 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Mост у МЗ Враћевшницa омогућио је саобраћај преко реке Груже и повезивање Враћевшнице са насељеним местом Липовац.



Мост на овом месту никада није постојао и људи су се сналазили како су знали: у летњем периоду, када водостај падне, реку су прелазили тракторима, зими су морали да иду до моста који се налази на неколико стотина метара одавде, рекао је Дејан Ковачевић, председник општине Горњи Милановац.

Инвестиција општине Горњи Милановац је нешто преко 13 милиона динара за овај пројекат ,а у наредном периоду радиће се два моста у Каменици које је ове године оштетила бујица, за шта је општина Горњи Милановац добили помоћ од Министарства. Општина Горњи Милановац никада није имала већи буџет, негде око 2 милијарде динара, и због тога можемо да улажемо у ове пројекте и настављамо са изградњом инфраструктуре, јер по томе је општина Горњи Милановац и препознатљива – рекао је председник Ковачевић.

Мост је урађен за друмски саобраћај, па је његова ширина 4,64м а дужина 13,86м. Са обе стране моста постојећи пут је нивелисан како би се формирао задовољавајући нагиб за прелаз преко њега. 

 

 

 

ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.378.200 посета
Тренутно на сајту: 338 посетилац(a)