Додељене три плус картице 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !             

 
Додељене три плус картице
Trenutno na sajtu: 481       |       Podeli:
17.01.2018 | 0 коментар(а)



Чачак – Град Чачак је прва локална самоуправа која је допринела реализацији пројекта „Цена минус за 3+”



где породицама за троје и више деце се додељују картице са попустима које могу искористити у сваком месту наше земље где наведени субјекти имају своја представништва и продајне објекте.

Хиљаду и седам стотина породица у Чачку има троје и више деце, а јучерашњом доделом картица три плус омогућени су им бројни попусти и бенефити како би им само мало свакодневница била улепшана.

Суграђанке које су дошле да преузму своје картице кажу да по први пут од обећања везаних за помоћ родитељима са више деце имају нешто опипљиво.

,,Мислим да је ова акција успела, то показује велики број ових мама које су данас дошле да сачекају ову картицу”, рекла је она.

Градоначелник Чачка Милун Тодоровић, фото: Глас западне Србије

Градоначелник Чачка Милун Тодоровић рекао је да се нада да ће и остале локалне самоуправе кренути овим путем.

,,Наш град је први кренуо са израдом картица, ово је још једна борба против беле куге што је највећи проблем Европе па и Србије”, наводи Тодоровић.

Ипак најзначајнији допринос дали су бројни привредници, предузетници, лекари, јавна предузећа и установе који су се одазвали позиву Покрета три плус и на тај начин били део ове хумане приче.

Стоматолог Слободан Митровић, фото: Глас западне Србије

Стоматолог Слободан Митровић каже да је велико задовољство и привилегија када можете некоме да помогнете.

,,Три плус картицом помажемо деци из вишечланих породица и њиховим родитељима. У нашој ординацији добиће 20 одсто попуста на све наше услуге”, наводи Митровић.

Владица Гавриловић, фото: Глас западне Србије

Владица Гавриловић из Удружења ,,Покрет за децу три плус” је рекао да је Град Чачак успео да позитивно одговори и да су привредни субјекти одмах одговорили на задата.

,,Надамо се да ће их бити много већи и да ће поносне мајке имати могућност да остваре неке како бесплатне услове тако и неке велике попусте”, наводи Гавриловић.

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.312.288 посета
Тренутно на сајту: 482 посетилац(a)