Преминула након царског реза, отац оптужује лекаре за несавесно лечење 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Преминула након царског реза, отац оптужује лекаре за несавесно лечење
Trenutno na sajtu: 347       |       Podeli:
12.03.2018 | 0 коментар(а)



Прибој - Биљана Слобић (31) породила се 01. јануара царским резом и на свет донела здравог дечака, а преминула је 03. марта. Њен отац Миланко Грозданић

у изјави за Глас западне Србије тврди да су компликације након порођаја настале услед несавесног лечења у прибојској болници.

„За Нову годину ћерка ми се породила царским резом у Прибоју. После интервенције добила је температуру и након пет дана од порођаја морали су да јој отворе рану јер је дошло до стварања гноја”, рекао је Грозданић из Прибојске Бање.

Према његовим речима породиља је температуру имала све време и са свим додатним компликацијама нису је пребацивали за Ужице до 25. јануара.
„Када је примљена у ужичку болницу констатовано је да случај није за њих и да је стање запуштено. За Београд је пребацију 30. јануара, где је поново отварају 1. фебруара како би јој очистили рану. Након неколико дана после операције Биљана је опет добила температуру, по причи лекара већ је наступила инфекција", каже унесрећени отац.

Миланко наводи да су се београдски лекари борили за живот његове ћерке до 14. фебруара када је Биљана упала у кому.

Преминула је 3. марта на Гинеколошко акушерској клиници.

„У петак сам био код јавног тужиоца где сам дао изјаву како би они покренули поступак. Сматрам да је Биљанино лечење запуштено у прибојској болници и да су моју кћерку тамо несавесно лечили", истиче отац Миланко.

Глас западне Србије

 

ОПШИРНИЈЕ У ВЕСТИМА ЗАПАДНЕ СРБИЈЕ КОЈЕ МОЖЕТЕ ГЛЕДАТИ

ОД 17:00 ЧАСОВА НА ОВОМ ПОРТАЛУ

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.384.882 посета
Тренутно на сајту: 348 посетилац(a)