„Изабери своју бајку – Златибор зима 2022.” 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
„Изабери своју бајку – Златибор зима 2022.”
Trenutno na sajtu: 473       |       Podeli:
02.03.2022 | 0 коментар(а)



Чајетина - Сунчани дани, довољно снега за зимске спортове и насмејана лица гостију слика



су Златибора ових дана. Зима је „златној планини” подарила праву снежну бајку коју су многобројни посетиоци изабрали за свој одмор и разоноду. Урађени су нови зимски видео спотови који сликом и звуком верно дочаравају једно од посебних годишњих доба на Златибору, док потенцијалним туристима приближавају многе активности које су им на располагању. Нови промо видео „Изабери своју бајку – Златибор зима 2022.” налази се на званичном YouTube каналу Туристичке организације Златибор.

Ова златиборска зима погодује да љубитељи зимских спортова уживају у Ски-центру „Торник" који се налази на деветом километру од туристичког средишта планине и до њега се може стићи и у кабини „Голд гондоле”. Ту је понуда разноврсна, ски - стазе су утабане, а скијаше и бордере превози шестоседна жичара.

На скијалишту Обудовица, где је довољно снега за зимске спортове, велики број малишана и рекреативаца такође ужива у чарима зимске идиле.

Туристима су овде на располагању стазе са ски - лифтом, терени за санкање, вожњу моторним санкама и други. На Обудовици раде школе скијања, а све што је потребно за садржаје на снегу овде се може рентирати.

Санкалишта и скијалишта у Дино и Авантура парку, као и код школе на Златибору и поред Краљеве чесме, испуњена су дечјим смехом и радосним узвицима. Те и друге могућности за активан одмор и уживање у зимским садржајима Златибор пружа својим гостима.

 

Глас западне Србије

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


чајетина златибор зимовање изабери своју бајку

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.428.889 посета
Тренутно на сајту: 472 посетилац(a)