СНС: “Дабогда вам се семе затрло” - Озонпрес бацио клетву на све напредњаке 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
СНС: “Дабогда вам се семе затрло” - Озонпрес бацио клетву на све напредњаке
Trenutno na sajtu: 367       |       Podeli:
20.04.2018 | 0 коментар(а)



Чачак – Градски одбор СНС огласио се након, како тврде, недопустивог понашања појединих локалних медија. У Саопштењу се наводи:

“Док се Град Чачак заједно са Владом и Председником Србије бори да Чачак добије нову привредну шансу, да завршимо преговоре са великом немачком компанијом и запослимо Чачане, да завршимо велике инфраструктурне пројекте, отворимо Аеродром Морава, наши политички противници се баве монтирањем интернет преписки, намештањем и измишљањем афера и по ко зна који пут ширењем болесне мржње. На сву срећу ово је једини медиј који је сва начела професије бацио под ноге и који прља један частан позив злоупотребљавајући га на најгори могући начин. Али остао је усамљен и сведен на најнижи ниво кафанске приче коме мало ко верује.

Фото: printscreen

Пре неколико недеља Савет за штампу чији је члан Стојан Марковић, изрекао је опомену порталу Озонпресс због увредљивог писања о тек родјеном детету бивше одборнице СНС. Иако је Савет за штампу наложио Стојану Марковићу да опомену окачи на свој портал, он то није урадио, већ је наставио са болесним увредама.

Овом приликом желимо да се захвалимо Стојану Марковићу на новим увредама и клетвама на рачун СНС и свих њених гласача. Иако је делом цензурисао објаву на свом порталу у којој нас је назвао усташама, потпуно је јасно да нам је пожелео да нам се семе затре, што се може видети у прилогу. Ми њему желимо све најбоље у животу и нека му Бог опрости”, истакнуто је у Саопштењу ГрО СНС у Чачку.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.383.009 посета
Тренутно на сајту: 363 посетилац(a)