Изгорела штала и две краве 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Изгорела штала и две краве
Trenutno na sajtu: 487       |       Podeli:
17.01.2017 | 0 коментар(а)



Прибој - Стару народну мудрост да „Несрећа никада не иде сама“ потврђује и животна прича Маре Ранитовић, домаћице из прибојске Месне заједнице Крајчиновићи.



Свега  пар месеци након што јој је изненада преминуо супруг Милан, Мара се храбро са децом упустила у борбу да очува вековно огњиште у планинском селу  Засоци. У сред леденог таласа живот се још једном окрутно поиграо са овом храбром домаћицом, када јој је пре пар дана изгорела штала и у њој две краве.

„Видела сам дим из куће, отрчала сам да искључим струју. Када сам се вратила ка штали како би пустила краве, али ми оне нису дале да приђем њима“, рекла је Мара.

Она је покушала да угаси ватру водом која је у близини штале, али није успела. Људи су јој помогли како јој се не би запалили и остали објекти, али кравама није било спаса.

Добри људи овог краја су већ сутрада почели да дају прилоге како би се овој храброј жени поново саградила штала и купиле краве.

Опширније можете погледати у прилогу који је емитован у Дневнику западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.112.782 посета
Тренутно на сајту: 488 посетилац(a)